BESTUUR

Hoofdsponsor

Bestuur NVBCN

De NVBCN drijft volledig op vrijwilligers en is financieel afhankelijk van de contributies van de leden en sponsorbijdragen vanuit het bedrijfsleven. Door lid te worden, steun je niet alleen de vereniging, maar kun je ook gebruik maken van de vele voordelen die het lidmaatschap heeft:

"De NVBCN staat ingeschreven in de “Direcció General de Dret i d’Entitats Juridigues” onder nummer 16.668" met rekeningnummer:

Bankrekening La Caixa, Sant Cugat del Valles IBAN: ES29 2100 3827 7702 0006 3663 ASSOCIACIO NEERLANDESA PER A BARCELONA

Bestuurleden van de NVBCN

Achtergrond van onze bestuursleden

Elles Hooft van Huysduynen

Elles is geboren en getogen in Nederland en in 1998 vertrokken naar het buitenland. Na gewoond te hebben in diverse landen (o.a. Praag en Mumbai) is zij sinds 2014 met haar gezin in Barcelona terecht gekomen, waar zij nu met veel plezier woont.
Ook in Praag en Mumbai heeft ze ook een actieve rol vervuld in de Nederlandse gemeenschap. Ze vindt het belangrijk om de Nederlandse cultuur en gewoontes levend te houden zeker voor kinderen die nooit in Nederland hebben gewoond.

De verhuizing naar deze geweldige stad gaf haar de kans om eindelijk haar passie te volgen en dat was voor haar; werken in de dynamische wereld van het vastgoed. Het zoeken naar de meest geschikte woning voor haar aankoopklanten is voor Elles iets wat zij met veel passie doet; zowel in de huur als in de koop. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt!

Ingrid Cornelissen

Ingrid is geboren in Rotterdam en opgegroeid in Nederland, maar de passie voor Spanje zat er al vroeg in. Op haar 20ste ging ze al voor 2 maanden op talencursus naar Salamanca. Daarna in haar laatste jaar van haar studie woonde zij in Madrid en Léon en keerde terug naar Nederland. Niet voor lang want eind 2006 vertrok ze opnieuw naar Spanje en woont sindsdien in Barcelona.

Het mede organiseren van Nederlandse evenementen vind zij het leukste om te doen om zo toch nog een beetje contact te houden met haar Nederlandse roots en nieuwe te contacten te maken.
Naast werkzaam te zijn bij een Amerikaans medisch bedrijf, houdt zij zich bezig met evenementen, tours en helpt ze anderen graag bij het verwerken van rouw van een dierbare als coach.