Hoofdsponsor

Wordt sponsor van de NVBCN!

De Nederlandse Vereniging Barcelona en omstreken (NVBCN) werd in 1985 opgericht als een gezelligheidsvereniging voor Nederlanders die in de in Barcelona en omgeving woonden. Begonnen als een kleine vereniging, waarin iedereen elkaar nog kende, is de vereniging uitgegroeid tot ongeveer 200 leden. De vereniging bestaat zowel uit leden die zich permanent in Spanje hebben gevestigd als uit leden die in Catalonië een tweede huis bezitten.

“De NVBCN staat ingeschreven in de “Direcció General de Dret i d’Entitats Juridigues” onder nummer 16.668”, zodat de club volledig voldoet aan haar verplichtingen om zichzelf een vereniging te mogen noemen in Catalonië.

Om leuke en kwalitatieve evenementen te blijven organiseren is het lidmaatschapsgeld van de leden en het sponsorgeld van het bedrijfsleven van essentieel belang. Zonder deze gelden heeft de club geen bestaansrecht.

Zodoende dat wij altijd op zoek zijn naar bedrijven die ons financieel willen helpen om toekomst van leuke en gezellige evenementen van onze vereniging veilig te stellen.

Wilt u onze vereniging helpen, door middel van uw bedrijf bij ons te sponsoren, dan kunnen wij u ons sponsorpakket hier beneden aanbieden. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van het aanvraagformulier en dan nemen wij daarna contact met u op.

 

Sponsorpakket NVBCN

€ 50,00

Vermelding in al onze maandelijkse nieuwsbrieven

900

Vermelding op de website (banner) en naam, doorgelinkt naar het bedrijf

1000

Vermelding op de website met uitleg wat het bedrijf doet (max 15 zinnen)

1000

Vermelding bij de evenementen Koningsdag en Sinterklaasfeest.

400/250

Eenmalig interview voor de nieuwsbrief en onze social media kanalen

900

Sponsorfoto's geplaatst in de SM kanalen (FB, Instagram en LinkedIn)

800

Aanvraagformulier Sponsorpakket NVBCN