Hoofdsponsor

Evenementen NVBCN

Ieder jaar worden door de NVBCN 6 vaste events georganiseerd. Het gezellige sinterklaasfeest in december, het koningsfeest in april, de nieuwjaarsborrel en bowlingavond in januari, februari en het volleybaltoernooi in april/mei. Daarnaast worden er door het jaar heen gezellige vrijdagavond borrels gehouden.

Ongeveer iedere maand brengt de NVBCN een nieuwsbrief uit*,* waar alle events worden aangeboden. Tevens is er een facebookpagina waar ook alle events op worden vermeld.

U kunt u aanmelden voor een event via onze facebookpagina. Klik hiervoor de facebookpagina.

Sinterklaasfeest

Een van de hoogtepunten van het jaar van de NVBCN van het jaar, is het Sinterklaasfeest. Ieder jaar komen er meer kinderen bij die genieten van de aandacht van de goedheiligman. In 2019 kwamen er meer dan 120 kinderen met hun ouders naar het grote kinderfeest. Onder het genot van lekkere Nederlandse producten, genieten jong en oud van een hele leuke, typisch nederlandse traditie waar iedereen mee is groot gebracht.

Koningsdag

Een feest waar iedereen naar uitkijkt. Vele mensen die buiten Barcelona wonen, komen naar dit feest en het is ieder jaar weer een groot succes. Zo is er een vrijmarkt waar de kinderen tweedehands speelgoed, kleding, etc. kunnen verkopen, zijn er typische nederlandse spelen te doen, zijn er lekker nederlandse hapjes en de middag speelt de band zijn populaire nederlandse hits. Tevens is er aan het einde van de dag de loterij en zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Borrels

Door het jaar heen worden er altijd gezellige vrijdagavond borrels georganiseerd door de NVBCN. Meestal 2 weken van te voren, wordt u door middel van onze nieuwsbrief geïnformeerd wanneer en waar de borrel wordt gehouden. De borrels zijn altijd een goed begin van het weekend en worden altijd goed bezocht. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden waar de NVBCN zijn borrels organiseert? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief hier beneden.

Nieuwjaarsreceptie

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, organiseert de NVBCN na de Kerstvakantie, de traditionele nieuwjaarsborrel. Dit event wordt altijd gehouden bij één van vele horecaondernemers die Barcelona rijk is. Onder het genot van een hapje en een drankje, worden de plannen en de goede voornemens voor het nieuwe jaar doorgenomen. Een event van de NVBCN dat je niet mag missen.

Bowlingavond

De bowlingavond is nu twee keer georganiseerd door de NVBCN. Ieder team bestaat uit maximaal 6 deelnemers en het team dat gemiddeld het meeste punten scoort, mag een jaar lang de wisselbeker mee naar huis nemen. Een hilarische avond die vol staat van winnen, lekker een drankje en hapje nuttigen en een heel gezellige afterparty. Kortom een typisch event waar iedereen is mee is opgegroeid.

Volleybaltoernooi

Terug van weggeweest organiseert de NVBCN dit jaar weer een volleybaltoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden ergens in de maanden april of mei dit jaar. Dus houdt de nieuwsbrief in de gaten. De team bestaan uit 3 veldspelers en elke set wordt gewonnen door het team wat als eerste de 21 haalt. Super leuke dag om mee te maken met de Nederlandse Vereniging van Barcelona en omstreken.