Elles Hooft van Huysduynen

Elles Hooft van Huysduynen

Geboren en getogen in Nederland en bijna 20 geleden vertrokken naar het buitenland vanuit Amsterdam. Na wat omzwervingen (o.a. Praag en Mumbai) zijn we in Barcelona terecht gekomen waar ik met veel plezier woon met mijn gezin sinds 2014.
De verhuizing naar deze geweldige stad gaf mij de kans om uiteindelijk mijn passie te volgen en dat was voor mij een baan in de dynamische wereld van het vastgoed. Ik werk samen met o.a Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona in Nederland (http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Barcelona/) en ben partner van Barcelona Buyers (http://www.barcelonabuyers.com/) gevestigd hier in Barcelona, wat mij de gelegenheid geeft zowel de particuliere klanten uit Nederland of buitenland alswel investeringsfondsen kan begeleiden in het aan- en verkopen van objecten.
De NVBCN is een vereniging die hier woonachtige Nederlanders (zowel permanent als tijdelijk) bijelkaar probeert te brengen door het organiseren van allerlei activiteiten, o.a. Sinterklaas en Koningsdag. Aangezien mijn kinderen nooit in Nederland hebben gewoont maar wel een Nederlands paspoort hebben, heb ik het al belangrijk gevonden dat ze iets van de Nederlandse cultuur meekrijgen. Dat is zeer goed gelukt want er gaat geen Sinterklaasfeest voorbij waar geen inbreng is vanuit mijn gezin. 😉