Over NVBCN

De Nederlandse Vereniging Barcelona en Omstreken is opgezet voor en door Nederlanders die permanent of voor langere tijd in Barcelona en omstreken verblijven. De doelstellingen van de vereniging zijn:

De pijlers van de NVBCN zijn een aantal typische Nederlandse activiteiten zoals het Sinterklaasfeest en het (kinder) Koningsdagfeest. Daarnaast organiseert de vereniging ook activiteiten rondom Kerst, Pasen en Oud & Nieuw maar ook traditionele Catalaanse activiteiten zoals gezamenlijk calçots eten.

Los van deze activiteiten bieden wij alle leden de mogelijkheid om de vereniging als platform te gebruiken voor zelf georganiseerde activiteiten.

Verder staat de NVBCN via haar website zowel leden als niet leden uitgebreide informatie ter beschikking over alle aspecten van het leven in Barcelona e.o.

Organisatie

De NVBCN drijft volledig op vrijwilligers en is financieel afhankelijk van de contributies van de leden en sponsorbijdragen vanuit het bedrijfsleven.

Door lid te worden steun je niet alleen de vereniging maar kun je ook gebruik maken van de vele voordelen die het lidmaatschap heeft. Voor meer informatie over ons lidmaatschap klik hier.

De NVBCN staat ingeschreven in de “Direcció General de Dret i d’Entitats Juridigues” onder nummer 16.668

 

Bestuursleden

Het bestuur van NVBCN bestaat uit Elles Hooft van Huysduynen (Voorzitter), Eric Maree (Penningmeester), (secretaris), Michel Vesseur (Evenementen,) Chris Mayenburg (Evenementen), Ingrid Cornelissen (Evenementen) en Anneke Nieman (Ledenadministratie). 

Elles Hooft van Huysduynen

Ingrid Cornelissen (Evenementen)

Anneke Nieman (ledenadministratie)

Eric Maree (Penningmeester)

Chris Mayenburg (Evenementen)

Michel Vesseur (Evenementen)