Events NVBCN

Ieder jaar wordt door de NVBCN 5 vaste events organiseert. Het gezellige sinterklaasfeest in december, het koningsfeest in april, de nieuwjaarsborrel en  bowlingavond in januari en de calçotada in februari. Daarnaast worden er door het jaar heen gezellige vrijdagavond borrels gehouden.

Informatie events NVBCN

Ongeveer iedere maand brengt de NVBCN een nieuwsbrief uit waar alle events worden aangeboden. Tevens is er een facebookpagina waar ook alle events op worden vermeld.

Aanmelden voor een event

U kunt uw aanmelden voor een event via onze facebookpagina. Klik hier voor de facebookpagina.

Nieuwjaarsborrel
Om het nieuwe jaar goed te beginnen, organiseert de NVBCN na de schoolvakantie´s, de traditionele nieuwjaarsborrel. Dit event wordt altijd gehouden bij één van vele horecaondernemers die Barcelona rijk is. Onder het genot van een hapje en een drankje, worden de plannen en de goede voornemens voor het nieuwe jaar doorgenomen. Een event die je niet mag missen van de NVBCN.
Januari
Bowlingavond
De bowlingavond is nu twee keer georganiseerd door de NVBCN. Ieder team bestaat uit maximaal 6 deelnemers en het team dat gemiddeld het meeste punten scoort, mag een jaar lang de wisselbeker mee naar huis nemen. Een hilarische avond die vol staat van winnen, lekker een drankje en hapje nuttigen en een heel gezellige afterparty. Kortom een typisch event waar iedereen is mee is opgegroeid.  
Januari
Calçotada
Tevens besteden de NVBCN aandacht aan de Catalaanse cultuur. Zo wordt er ieder jaar in februari de Catalaanse traditie hoog gehouden door het organiseren van een Calçotada. Een heel gezellige gastronomisch event van de Catalanen voor ieder die iets wilt leren over de Catalaanse cultuur.   .  
Februari
Koningsfeest
Een feest waar iedereen naar uitkijkt. Vele mensen die buiten Barcelona wonen, komen naar dit feest en het is ieder jaar weer een groot succes. Zo is er een vrijmarkt waar de kinderen tweedehands speelgoed, kleding, etc. kunnen verkopen, zijn er typische nederlandse spelen te doen, zijn er lekker nederlandse hapjes en de middag speelt de band zijn populaire nederlandse hits. Tevens is er aan het einde van de dag de loterij en zijn er leuke prijzen te winnen.
April
Losse Borrels
Door het jaar heen worden er altijd gezellige vrijdagavond borrels georganiseerd door de NVBCN. Meestal 2 weken van te voren, wordt u door middel van onze nieuwsbrief geïnformeerd wanneer en waar de borrel wordt gehouden. De borrels zijn altijd een goed begin van het weekend en worden altijd goed bezocht. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden waar de NVBCN zijn borrels organiseert? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief hier beneden.
Mei-November
Sinterklaasfeest
Een van de hoogtepunten van de NVBCN, van het jaar, is het Sinterklaasfeest. Ieder jaar komen er meer kinderen bij die genieten van de aandacht van de goedheiligman. In 2019 kwamen er meer dan 120 kinderen met hun ouders naar het grote kinderfeest. Onder het genot van lekkere nederlandse producten, genieten jong en oud van een hele leuke, typisch nederlandse traditie waar iedereen mee is groot gebracht.
December