Events

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

NVBCN Sinterklaasfeest 1 december 2018

  • december 1, 2018 @ 10:00 am - 4:00 pm

Sinterklaasfeest in Barcelona zaterdag 1 december

Het Sinterklaasfeest zal plaatsvinden op zaterdag 1 december in Café Rembrandt. Het adres is: Calle Marina 20, Barcelona. (klik hier voor google maps).

Om de (kleinere) kids niet te lang te laten wachten, willen we, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, 3 groepen maken. De kleinere kinderen in de ochtend en de wat oudere kids in de middag groep. Natuurlijk worden kinderen van verschillende leeftijden van 1 gezin wel in dezelfde groep ingedeeld.

  • groep 1 om 10.00uur,
  • groep 2 om 12.00uur
  • groep 3 om 14.00uur.

De kinderen zullen per gezin of in een groepje kinderen bij de Sint worden geroepen en een chocoladeletter van de NVBCN krijgen. We vragen een vergoeding per kind van 2,50 euro voor de kosten van de letter, het snoepgoed en ter vergoeding van de onkosten van de organisatie door de NVBCN en de overige vrijwilligers. Dit moet aan de deur bij Rembrandt op de dag zelf worden betaald bij de NVBCN.

We zouden het erg op prijs stellen als jullie je aanwezigheid op het Sinterklaasfeest zo snel mogelijk aan ons willen bevestigen (aub voor 30 november) en ons de volgende informatie willen doorgeven: Aantal kinderen, naam, leeftijd en informatie over de kind/kinderen voor in het sinterklaasboek. Je kan je kinderen aanmelden op via dit aanmeldformulier. Wij zullen u een bevestiging sturen in welke groep de kinderen zijn ingedeeld.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 1 december!

Details

Date:
Time:
Evenement Categorie:

Organisator

NVBCN
Email:
Website:
www.nvbcn.com

Locatie

rembrandt cafe
calle marina 20, barcelona, Barcelona Spanje
+ Google Maps